Crack software Archive
software download tutorial manual

DDS HOUSEPARTNER 6.4

, Visjon og forretningsidé
Data Design System ASA\’s visjon er å bli en internasjonal, ledende kompetansebedrift innen det tverrfaglige samspillet i byggebransjen. Selskapets produkter og tjenester skal bygges på kvalitet og effektivitet, hvor kundene og dyktige medarbeidere i fellesskap styrer utviklingen. Det sentrale budskapet i filosofien bak produktene er at \”den virtuelle modellen av bygget skal være informasjonsbæreren\”.

Forretningsidé: «Data Design System ASA skal dekke utvalgte deler av byggebransjens behov for kostnadseffektive, databaserte verktøy for tverrfaglig planlegging, prosjektering, dokumentasjon og forvaltning av bygningsmasse.»
Product:DDS HOUSEPARTNER 6.4
Lanaguage:english
Platform:Winxp/Win7
Size:266MB